Röstihapje met pompoenhummus
Van de rösti maak je kleine koekjes die je serveert met ham, mozzarella en hummus. Lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng de rösti met het ei en de kaas. Vorm er met vochtige handen koekjes van Ø 6 cm van. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en snijd de mozzarellabolletjes in kwarten. Besmeer de rösti’s met de pompoenhummus en verdeel de ham en mozzarella erover.
Röstihapje met pompoenhummus
Van de rösti maak je kleine koekjes die je serveert met ham, mozzarella en hummus. Lekker!
null porties
115 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng de rösti met het ei en de kaas. Vorm er met vochtige handen koekjes van Ø 6 cm van. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en snijd de mozzarellabolletjes in kwarten. Besmeer de rösti’s met de pompoenhummus en verdeel de ham en mozzarella erover.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
375 g diepvries rösti original
1 middelgroot ei
45 g Parmezaansekaaspoeder
70 g parmaham
75 g minimozzarellabolletjes
150 g zoete pompoenhummus
Dit heb je nodig
bakpapier