Röstikoek met brie
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan. Voeg de rösti toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de brie in plakken van ½ cm.
Klop het ei los, meng de helft van de bosui erdoor en schenk al roerend over de rösti. Vorm het mengsel tot een ‘koek’ en druk iets plat. Verdeel de brie en de rest van de bosui erover. Doe de deksel op de pan en bak in 5 min. tot de brie gesmolten is en de onderkant goudbruin is.
Röstikoek met brie
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan. Voeg de rösti toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de brie in plakken van ½ cm.
Klop het ei los, meng de helft van de bosui erdoor en schenk al roerend over de rösti. Vorm het mengsel tot een ‘koek’ en druk iets plat. Verdeel de brie en de rest van de bosui erover. Doe de deksel op de pan en bak in 5 min. tot de brie gesmolten is en de onderkant goudbruin is.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el ongezouten roomboter
150 g diepvries rösti original
1 bosuitje
50 g brie
1 middelgroot ei