Groenebonensalade met gebakken brie
Dagje zonder vlees, maar mét kaas en veel groenten.
Aan de slag
Kook de sperziebonen samen met de tuinbonen in een ruime pan water in 8 min. beetgaar. Klop ondertussen de eieren los in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Halveer beide stukken brie in de lengte. Haal de helften eerst door het ei en dan door het paneermeel.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de briestukken op middelhoog vuur in 10 min. rondom goudbruin. Giet ondertussen de bonen af en spoel onder koud stromend water. Doe in een grote schaal en verdeel de dressing erover. Leg de brie erop.
Groenebonensalade met gebakken brie
Instructievideo - 02:30 min.
Groenebonensalade met gebakken brie
Dagje zonder vlees, maar mét kaas en veel groenten.
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen samen met de tuinbonen in een ruime pan water in 8 min. beetgaar. Klop ondertussen de eieren los in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Halveer beide stukken brie in de lengte. Haal de helften eerst door het ei en dan door het paneermeel.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de briestukken op middelhoog vuur in 10 min. rondom goudbruin. Giet ondertussen de bonen af en spoel onder koud stromend water. Doe in een grote schaal en verdeel de dressing erover. Leg de brie erop.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries sperziebonen
300 g diepvries tuinbonen
2 middelgrote eieren
50 g paneermeel
400 g AH Basic brie 60+
4 el zonnebloemolie
4 el honing-mosterdsladressing