Glutenvrije blini's
bewaar
bewaar

Glutenvrije blini's

Deze hartige hapjes van glutenvrije pannenkoekenmix doen het goed als partysnack.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe de pannenkoekenmix en bakpoeder in een kom. Voeg al roerend met een garde eerst de melk en daarna de eieren toe. Breng eventueel op smaak met zout.

Verhit de boter in een koekenpan en bak van de helft van het beslag 6 kleine pannenkoekjes (blini's) in 3 min. goudbruin en gaar. Keer na 2 min. Herhaal met de rest van het beslag. Leg de blini's op een schaal. Halveer de plakjes parmaham en beleg de blini's achtereenvolgens met de tomatentapenade en parmaham. Garneer met een blaadje basilicum.

combinatietipBeleg de blini's eens met gerookte zalm, mierikswortel, crème fraîche en bieslook of met zachte geitenkaas, babybietjes en rucola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Glutenvrije blini's

Deze hartige hapjes van glutenvrije pannenkoekenmix doen het goed als partysnack.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig