Paprikadip met walnoten en granaatappel
bewaar
bewaar

Paprikadip met walnoten en granaatappel

Gezellige avond? Serveer deze pittige dip en het wordt alleen maar leuker.

10 min. bereiden

pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen en hak fijn. Snijd de knoflook fijnen pers de limoen uit. Snijd de gegrilde paprikamix in stukken.

Doe de walnoten, knoflook, 1 el limoensap (per 4 personen), de paprika, chilivlokken en komijn in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een smeuïge dip. Schep de paprikadip in een kom en garneer met de granaatappelpitjes.

combinatietipDeze dip is heerlijk met pitachips. Snijd hiervoor volkoren pitabroodjes overlangs doormidden en in driehoekjes. Besprenkel ze met wat olie en bak 6-9 min. in het midden van een voorverwarmde oven (180 °C).

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprikadip met walnoten en granaatappel

Gezellige avond? Serveer deze pittige dip en het wordt alleen maar leuker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig