Tomatensalade met walnoot
bewaar
bewaar

Tomatensalade met walnoot

Salade met een goede bite van walnoot en granaatappelpitjes.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tomaten in plakjes en leg deze dakpansgewijs op een schaal. Laat de paprika's uitlekken en snijd in kleine blokjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het limoenrasp en -sap toe aan de paprikablokjes. Hak de walnoten grof en voeg samen met de granaatappelpitjes toe aan de paprikasalsa. Schep om, verdeel over de tomaten en besprenkel met de walnootolie.

variatietipDe salade is ook lekker met pijnboompitten in plaats van walnoten.
variatietipGeen fan van granaatappel? Kies dan voor gedroogde cranberry’s of rozijnen.
combinatietipGegrilde biefstuk en gepofte aardappel passen hier prima bij.
variatietipOm de salade nog frisser te maken, kun je de paprika vervangen door komkommer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensalade met walnoot

Salade met een goede bite van walnoot en granaatappelpitjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig