Tomatensalade met walnoot
Salade met een goede bite van walnoot en granaatappelpitjes.
Aan de slag
Snijd de tomaten in plakjes en leg deze dakpansgewijs op een schaal. Laat de paprika's uitlekken en snijd in kleine blokjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het limoenrasp en -sap toe aan de paprikablokjes. Hak de walnoten grof en voeg samen met de granaatappelpitjes toe aan de paprikasalsa. Schep om, verdeel over de tomaten en besprenkel met de walnootolie.
Tomatensalade met walnoot
Salade met een goede bite van walnoot en granaatappelpitjes.
bijgerecht
null personen
215 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten in plakjes en leg deze dakpansgewijs op een schaal. Laat de paprika's uitlekken en snijd in kleine blokjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het limoenrasp en -sap toe aan de paprikablokjes. Hak de walnoten grof en voeg samen met de granaatappelpitjes toe aan de paprikasalsa. Schep om, verdeel over de tomaten en besprenkel met de walnootolie.
variatietip:
variatietip:
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
280 g Tasty Tom trostomaten
295 g gegrilde rode paprika's
1 limoen
50 g ongebrande walnoten
120 g verse granaatappelpitjes
3 el walnotenolie