Tomatensalade met broccoli
Kleurrijke salade van broccoli, tomaten, gele paprika en rode ui met een lekkere dressing en Pecorino Romanokaas.
Aan de slag
Kook de broccoli in 4 min. in water met zout beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.
Snijd de tomaten in vieren. Snijd de ui in dunne ringen en de paprika in repen en meng met de broccoli.
Klop een dressing van de olie, azijn en honing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besprenkel de salade met de dressing, schaaf de kaas er met een dunschiller boven. Serveer direct.
Tomatensalade met broccoli
Kleurrijke salade van broccoli, tomaten, gele paprika en rode ui met een lekkere dressing en Pecorino Romanokaas.
bijgerecht
null personen
190 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de broccoli in 4 min. in water met zout beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.
Snijd de tomaten in vieren. Snijd de ui in dunne ringen en de paprika in repen en meng met de broccoli.
Klop een dressing van de olie, azijn en honing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besprenkel de salade met de dressing, schaaf de kaas er met een dunschiller boven. Serveer direct.
combinatietip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g koelverse broccoliroosjes
1 schaal Tasty Tom trostomaat
1 rode ui
1 gele paprika
3 el traditionele olijfolie
1 el balsamicoazijn
2 tl vloeibare honing
50 g Pecorino Romano