Zoete-aardappelcurry
Voeg eens zoete aardappel toe aan de Thaise curry: verrassend lekker!
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipfiletblokjes en aardappelblokjes 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat het geheel op laag vuur in 10 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijst over de kommen en schep de curry erover.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Zoete-aardappelcurry
Voeg eens zoete aardappel toe aan de Thaise curry: verrassend lekker!
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipfiletblokjes en aardappelblokjes 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat het geheel op laag vuur in 10 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijst over de kommen en schep de curry erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g zoete aardappelen
2 el arachideolie
300 g gemarineerde Thaise kipfiletblokjes
400 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
400 ml kokosmelk
600 g 1 minuut basmatirijst