Aardappelpuree met bieslook, snijbonen, kibbeling en ravigottesaus
bewaar
bewaar

Aardappelpuree met bieslook, snijbonen, kibbeling en ravigottesaus

Zo, dat is nog eens een kommetje vol. Aardappelen, vis en groente: het zit er allemaal in!

14 min. bereiden / 10 min. oventijd

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de kibbeling zonder de kruidenmix op een met bakpapier beklede bakplaat of in een ingevette ovenschaal en bak 8-10 min. in het midden van de oven. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de cherrytomaten.

Verhit de olie in een wok en roerbak de snijbonen 5 min. Voeg de mosterd en cherrytomaten toe en roerbak nog 2 min. Snijd ondertussen de bieslook fijn en snipper de sjalot.

Meng de mayonaise met de sjalot, augurkenblokjes en de helft van de bieslook. Roer de rest van de bieslook door de aardappelpuree. Verdeel de puree over de kommen en schep de snijbonen en kibbeling ernaast. Serveer met de saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelpuree met bieslook, snijbonen, kibbeling en ravigottesaus

Zo, dat is nog eens een kommetje vol. Aardappelen, vis en groente: het zit er allemaal in!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig