Roerbaknoedels met broccoli, mango en kibbeling
bewaar
bewaar

Roerbaknoedels met broccoli, mango en kibbeling

Kruidig door de oosterse dressing, lekker zoet door de mango.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de kibbeling op een met bakpapier beklede bakplaat of in een ovenschaal en bak 15 min. in het midden van de oven.

Halveer ondertussen de broccoliroosjes en snijd de ui in halve ringen. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd grof. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange repen.

Maak de peultjes schoon en kook met de broccoli 3 min. in ruim water. Neem met een schuimspaan uit de pan. Kook de noedels 5 min. in het kookwater van de groenten. Giet af en laat goed uitlekken.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. Voeg de broccoli, peultjes, noedels en mango toe en warm nog 1 min. Neem de pan van het vuur en schep de soja-gember-sesamdressing erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Serveer met de kibbeling en garneer met de koriander.

variatietip*Dit product is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box en is niet verkrijgbaar in de winkel. In plaats daarvan kun je 4 el Oosterse sesamdressing (Jean Baton) gebruiken.
algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.
algemeenLekkere wijn bij dit gerecht: Adobe Gewurztraminer reserva wit.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbaknoedels met broccoli, mango en kibbeling

Kruidig door de oosterse dressing, lekker zoet door de mango.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig