Kibbeling met pikante mango
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat de rijst direct na het koken in een wijde kom snel afkoelen. Laat de mix voor nasi goreng 10 min. wellen in 100 ml kokendheet water. Verhit in een wok 2 el olie en roerbak hierin de Chinese roerbakmix 5 min. Voeg de mix voor nasi goreng toe en roer het door elkaar. Schep de gare rijst erbij en roerbak 5 min.
Verhit intussen in een hapjespan de rest van de olie en fruit hierin de ui goudbruin. Schep de kibbeling erbij en verwarm deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de woksaus en de stukjes mango toe en verwarm het al omscheppend nog 3 min.
Serveer de kibbeling met pikante mango met de nasi goreng.
Kibbeling met pikante mango
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat de rijst direct na het koken in een wijde kom snel afkoelen. Laat de mix voor nasi goreng 10 min. wellen in 100 ml kokendheet water. Verhit in een wok 2 el olie en roerbak hierin de Chinese roerbakmix 5 min. Voeg de mix voor nasi goreng toe en roer het door elkaar. Schep de gare rijst erbij en roerbak 5 min.
Verhit intussen in een hapjespan de rest van de olie en fruit hierin de ui goudbruin. Schep de kibbeling erbij en verwarm deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de woksaus en de stukjes mango toe en verwarm het al omscheppend nog 3 min.
Serveer de kibbeling met pikante mango met de nasi goreng.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 zakje mix voor
3 el olie
1 zak Chinese roerbakmix
1 ui
1 schaal kibbeling
50 ml woksaus
1 doosje mango