Snelle tagliatelle met gehaktballetjes in mosterdsaus
Saus zelf maken moeilijk? Zeker niet! Deze snelle tagliatelle voor tover je zelfs binnen 15 min. op tafel.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin en gaar.
Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Was de broccoli en snijd in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Voeg als het water kookt de broccoli, pasta en doperwten met eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar.
Giet de pasta en groenten af en vang een kopje kookvocht op. Doe de pasta en groenten terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en leg de balletjes erop.
Snelle tagliatelle met gehaktballetjes in mosterdsaus
Saus zelf maken moeilijk? Zeker niet! Deze snelle tagliatelle voor tover je zelfs binnen 15 min. op tafel.
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin en gaar.
Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Was de broccoli en snijd in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Voeg als het water kookt de broccoli, pasta en doperwten met eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar.
Giet de pasta en groenten af en vang een kopje kookvocht op. Doe de pasta en groenten terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en leg de balletjes erop.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
300 g rundergehaktballetjes
600 g broccoli
500 g verse tagliatelle
400 g verse doperwten
4 el grove mosterd
250 ml kookroom
4 tl gedroogde dragon