Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus
Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe en de laatste minuut de tuinerwten.
Giet de pasta en groenten af en vang een kopje van het kookvocht op. Doe alles terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
Schep de pasta in een diepe schaal en verdeel de gehaktballetjes erover.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus
Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe en de laatste minuut de tuinerwten.
Giet de pasta en groenten af en vang een kopje van het kookvocht op. Doe alles terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
Schep de pasta in een diepe schaal en verdeel de gehaktballetjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
12 Hollandse gehaktballetjes
300 g tagliatelle
450 g diepvries broccoliroosjes
150 g diepvries tuinerwten
4 el Limburgse mosterd
250 ml kookroom
2 el verse dragon