Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus
bewaar
bewaar

Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus

Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe en de laatste minuut de tuinerwten.

Giet de pasta en groenten af en vang een kopje van het kookvocht op. Doe alles terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.

Schep de pasta in een diepe schaal en verdeel de gehaktballetjes erover.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus

Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig