Pannenkoekentaart met pancetta
Zoet en hartig samen op een pannenkoek maken het een nog feestelijker brunchgerecht.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Breek de pancetta in stukjes.
Hak ondertussen de chocolade fijn. Snijd de bananen in plakjes en roer de mascarpone los. Besmeer 1 pannenkoek met ¼ van de mascarpone. Verdeel ¼ van de banaan en ¼ van de chocolade erover. Leg er een pannenkoek op en besprenkel met de keukenstroop en ¹/³ van het spek. Maak zo nog 3 lagen. Verdeel de pecannoten over de pannenkoekentaart.
Pannenkoekentaart met pancetta
Zoet en hartig samen op een pannenkoek maken het een nog feestelijker brunchgerecht.
nagerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Breek de pancetta in stukjes.
Hak ondertussen de chocolade fijn. Snijd de bananen in plakjes en roer de mascarpone los. Besmeer 1 pannenkoek met ¼ van de mascarpone. Verdeel ¼ van de banaan en ¼ van de chocolade erover. Leg er een pannenkoek op en besprenkel met de keukenstroop en ¹/³ van het spek. Maak zo nog 3 lagen. Verdeel de pecannoten over de pannenkoekentaart.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
80 g pancetta
100 g extra pure chocolade
3 bananen
250 g mascarpone
8 pannenkoeken naturel
3 el keukenstroop in pot
8 ongezouten pecannoten