Banaan met chocolade en rum
bewaar
bewaar

Banaan met chocolade en rum

10 min. bereiden / 15 min. wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan (de kolen of briketten mogen ook nog wat nasmeulen). Snijd met een mesje de bananen aan de holle kant over de hele lengte tot aan de onderste schil door. Duw ze open en vul elke banaan met 20 g chocolade. Duw ze dicht en wikkel in aluminiumfolie. Leg de bananen in het midden op de barbecue en laat ze in 15 min. zacht worden.

Voel met een tang of je vinger voorzichtig of de bananen klaar zijn, ze voelen dan heel zacht en als pudding aan. Haal ze met een tang van de barbecue af. Verwijder voorzichtig de folie en schenk in elke banaan 2 el rum. Serveer met een lepeltje.

algemeenEten er kinderen mee? Laat dan de rum achterwege.

Banaan met chocolade van de barbecue

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Banaan met chocolade en rum

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig