Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ
bewaar
bewaar

Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

25 min. bereiden

licht pittig

4 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Halveer de ongepelde bananen in de lengte. Neem een stuk aluminiumfolie per banaan en leg op elk stuk 2 banaanhelften naast elkaar met de snijkant naar boven. Hak de chocolade in stukjes en verdeel over het vruchtvlees. Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht.

Leg de pakketjes op het rooster boven het minder hete deel van de barbecue. Laat de bananen in ca. 15 min. warm worden en de chocolade smelten.

Hak ondertussen de pecannoten grof. Neem de pakketjes van de barbecue en verdeel de banaanhelften over borden. Besprenkel met de keukenstroop en bestrooi met de noten.

combinatietipLekker met ongezoete plantaardige yochurt kokos.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig