Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ
Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de ongepelde bananen in de lengte. Neem een stuk aluminiumfolie per banaan en leg op elk stuk 2 banaanhelften naast elkaar met de snijkant naar boven. Hak de chocolade in stukjes en verdeel over het vruchtvlees. Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht.
Leg de pakketjes op het rooster boven het minder hete deel van de barbecue. Laat de bananen in ca. 15 min. warm worden en de chocolade smelten.
Hak ondertussen de pecannoten grof. Neem de pakketjes van de barbecue en verdeel de banaanhelften over borden. Besprenkel met de keukenstroop en bestrooi met de noten.
Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ
Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.
nagerecht
null personen
390 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de ongepelde bananen in de lengte. Neem een stuk aluminiumfolie per banaan en leg op elk stuk 2 banaanhelften naast elkaar met de snijkant naar boven. Hak de chocolade in stukjes en verdeel over het vruchtvlees. Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht.
Leg de pakketjes op het rooster boven het minder hete deel van de barbecue. Laat de bananen in ca. 15 min. warm worden en de chocolade smelten.
Hak ondertussen de pecannoten grof. Neem de pakketjes van de barbecue en verdeel de banaanhelften over borden. Besprenkel met de keukenstroop en bestrooi met de noten.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 bananen
80 g pure chocolade 58%
4 el ongebrande pecannoten
4 el keukenstroop in pot
Dit heb je nodig
barbecue
aluminiumfolie