Rode garnalencurry met sugarsnaps
Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de curry toe en warm 1 min. mee
Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.
Rode garnalencurry met sugarsnaps
Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de curry toe en warm 1 min. mee
Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 gele paprika
1 teen knoflook
1 el arachideolie
200 g verse sugarsnaps
150 g verse gepelde roze garnalen
80 ml Go-Tan Original wok all natural rode currypasta
300 g basmatirijst
7½ g verse koriander
Dit heb je nodig
wok
magnetron