Wokschotel met zwartebonensaus
bewaar
bewaar

Wokschotel met zwartebonensaus

Kruidige noedels voor een drukke doordeweekse avond.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp ondertussen de gember en snijd de bosui in schuine ringetjes.

Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenblokjes al omscheppend 2 min. Voeg de gember toe en bak nog 1 min. Schep de wokgroenten en peultjes door de kalkoen. Roerbak de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Breng eventueel op smaak met peper.

Verdeel de noedels over de kommen. Schep de kalkoen met de groenten erop en bestrooi met de bosui.

bewaartipBewaar de rest van de woksaus in de koelkast. Je kunt hem ook gebruiken als marinade voor kip- of schnitzelreepjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wokschotel met zwartebonensaus

Kruidige noedels voor een drukke doordeweekse avond.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig