Wokschotel met zwartebonensaus
Kruidige noedels voor een drukke doordeweekse avond.
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp ondertussen de gember en snijd de bosui in schuine ringetjes.
Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenblokjes al omscheppend 2 min. Voeg de gember toe en bak nog 1 min. Schep de wokgroenten en peultjes door de kalkoen. Roerbak de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Breng eventueel op smaak met peper.
Verdeel de noedels over de kommen. Schep de kalkoen met de groenten erop en bestrooi met de bosui.
Wokschotel met zwartebonensaus
Kruidige noedels voor een drukke doordeweekse avond.
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp ondertussen de gember en snijd de bosui in schuine ringetjes.
Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenblokjes al omscheppend 2 min. Voeg de gember toe en bak nog 1 min. Schep de wokgroenten en peultjes door de kalkoen. Roerbak de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Breng eventueel op smaak met peper.
Verdeel de noedels over de kommen. Schep de kalkoen met de groenten erop en bestrooi met de bosui.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Go-Tan egg noodles
2 cm verse gember
1 bosui
2 el wokolie
300 g kalkoendijblokjes
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
200 g verse peultjes
150 ml Go-Tan Original wok black bean