Varkenshaas in zwarte-bonensaus
bewaar
bewaar

Varkenshaas in zwarte-bonensaus

Je kunt de varkenshaas in zijn geheel bereiden, maar in stukjes met bloemkoolrijst is het ook heel lekker.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in schuine stukken van 2 cm. Snijd de varkenshaas in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de gember, knoflook, asperges en doperwten 6 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 3 min. de bloemkoolrijst toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en roerbak het varkensvlees 3 min. op hoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de groente en het vlees met saus over de diepe borden.

variatietipBak in stap 2 eens een fijngesneden rode peper mee. En serveer het gerecht met partjes limoen om erboven uit te knijpen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas in zwarte-bonensaus

Je kunt de varkenshaas in zijn geheel bereiden, maar in stukjes met bloemkoolrijst is het ook heel lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig