Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus
bewaar
bewaar

Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus

Oestersaus en varkenshaas: een gouden combinatie.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

Halveer ondertussen de varkenshaas in de lengte. Bestrooi met de kaneel, kruidnagel, peper en zout. Verhit 2 el olie in de wok en bak de varkenshaas 7 min. Keer regelmatig. Voeg de laatste minuut 2 el woksaus toe. Schep het vlees uit de pan op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.

Schil en rasp de gember. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gember 1 min. Voeg de Chinese roerbakmix toe en bak 4 min. Voeg de noedels en de rest van de woksaus toe en bak nog 1 min. Snijd het vlees in dunne reepjes en verdeel over de noedels.

combinatietipLekker met fijngesneden koriander.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus

Oestersaus en varkenshaas: een gouden combinatie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig