Snelle bami met komijn en wokgroente
Heb je een kwartiertje? Dat is precies genoeg voor deze vlug-klaar-bami.
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de olie in de wok en roerbak het nasibamivlees met de komijn, ketjap, knoflook en rode peper 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.
Doe als het water kookt de noedels in de pan en kook in 5 min. beetgaar. Giet af.
Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringen. Voeg de noedels toe aan het vlees en schep om. Verdeel de bami over diepe kommen en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Snelle bami met komijn en wokgroente
Heb je een kwartiertje? Dat is precies genoeg voor deze vlug-klaar-bami.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de olie in de wok en roerbak het nasibamivlees met de komijn, ketjap, knoflook en rode peper 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.
Doe als het water kookt de noedels in de pan en kook in 5 min. beetgaar. Giet af.
Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringen. Voeg de noedels toe aan het vlees en schep om. Verdeel de bami over diepe kommen en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
1 rode peper
2 el arachideolie
350 g nasi-bamivlees
2 tl gemalen komijn
6 el ketjap
800 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
250 g eiermie
1 bosje salade-ui
8 el seroendeng