Snelle bami met Chinese wokgroente en komijn
Dit snelle gerecht bewijst maar weer dat je echt maar een paar goede, sterke smaken nodig hebt voor een succesnummer.
Aan de slag
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak het nasi-bamivlees met de knoflook, rode peper, komijn en ketjap 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.
Snijd ondertussen de salade-ui in ringetjes. Meng de mie door het vlees-groentemengsel. Verdeel de bami over de kommen of borden en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.
Snelle bami met Chinese wokgroente en komijn
Dit snelle gerecht bewijst maar weer dat je echt maar een paar goede, sterke smaken nodig hebt voor een succesnummer.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak het nasi-bamivlees met de knoflook, rode peper, komijn en ketjap 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.
Snijd ondertussen de salade-ui in ringetjes. Meng de mie door het vlees-groentemengsel. Verdeel de bami over de kommen of borden en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g eiermie
2 tenen knoflook
1 rode peper
2 el zonnebloemolie
350 g nasi-bamivlees
1 tl gemalen komijn
6 el ketjap
800 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
3 salade-uien
8 el seroendeng