Iberico presca tagliata
Met dit stuk vlees waan jij jezelf helemaal in Spaanse sferen. Olé!
Aan de slag
Besprenkel de lapjes iberico presa aan beide zijden met 1 el olie, het zout en de tabasco. Laat op kamertemperatuur komen. Verhit een droge koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de rucola over een schaal en schep de romaatjes erop. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de balsamicoazijn.
Verhit de koekenpan en bak het vlees afhankelijk van de dikte 4 tot 6 min. Keer halverwege.
Snijd het vlees in repen en leg op de schaal met rucola. Schaaf de Parmezaan erover en besprenkel met de rest van de olie.
Iberico presca tagliata
Met dit stuk vlees waan jij jezelf helemaal in Spaanse sferen. Olé!
hoofdgerecht
null personen
355 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Besprenkel de lapjes iberico presa aan beide zijden met 1 el olie, het zout en de tabasco. Laat op kamertemperatuur komen. Verhit een droge koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de rucola over een schaal en schep de romaatjes erop. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de balsamicoazijn.
Verhit de koekenpan en bak het vlees afhankelijk van de dikte 4 tot 6 min. Keer halverwege.
Snijd het vlees in repen en leg op de schaal met rucola. Schaaf de Parmezaan erover en besprenkel met de rest van de olie.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 World of meats iberico presca
3 el traditionele olijfolie
½ tl zout
2 tl tabasco
30 g pijnboompitten
250 g romaatjes
75 g rucola
1 el balsamicoazijn
50 g Parmigiano Reggiano