Iberico presca tagliata
bewaar
bewaar

Iberico presca tagliata

Met dit stuk vlees waan jij jezelf helemaal in Spaanse sferen. Olé!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Besprenkel de lapjes iberico presa aan beide zijden met 1 el olie, het zout en de tabasco. Laat op kamertemperatuur komen. Verhit een droge koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de rucola over een schaal en schep de romaatjes erop. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de balsamicoazijn.

Verhit de koekenpan en bak het vlees afhankelijk van de dikte 4 tot 6 min. Keer halverwege.

Snijd het vlees in repen en leg op de schaal met rucola. Schaaf de Parmezaan erover en besprenkel met de rest van de olie.

combinatietipLekker met pasta of risotto.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Iberico presca tagliata

Met dit stuk vlees waan jij jezelf helemaal in Spaanse sferen. Olé!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig