Carpaccio van rosbief
Staat carpaccio al jaren op het kerstmenu? Ga dit jaar eens voor deze variant van rosbief met citroenmayonaise.
Aan de slag
Meng de mayonaise met de yoghurt en de worcestershiresaus. Schaaf de kaas in dunne flinters. Leg de rucola op een grote, platte schaal en verdeel de plakjes rosbief er in een enkele laag over. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de yoghurtdressing, kaas en vervolgens de kappertjes en granaatappelpitjes erover.
Carpaccio van rosbief
Staat carpaccio al jaren op het kerstmenu? Ga dit jaar eens voor deze variant van rosbief met citroenmayonaise.
voorgerecht
null personen
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de mayonaise met de yoghurt en de worcestershiresaus. Schaaf de kaas in dunne flinters. Leg de rucola op een grote, platte schaal en verdeel de plakjes rosbief er in een enkele laag over. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de yoghurtdressing, kaas en vervolgens de kappertjes en granaatappelpitjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el citroenmayonaise
1 el milde yoghurt
2 tl worcestershiresauce
40 g Parmigiano Reggiano
40 g rucola
200 g rosbief
2 el kappertjes
2 el verse granaatappelpitjes