Crispy carpaccio
Cruchy variant op een bekende klassieker.
Aan de slag
Doe de dressing, kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in het bakje van de staafmixer. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg samen met de mayonaise en het water toe aan het pijnboompittenmengsel. Pureer tot een dressing.
Leg de helft van de rucola op de borden. Leg daarop een pappadum en verdeel de rest van de rucola erover.
Leg de plakjes carpaccio erop en verdeel met een lepel de dressing erover in een streeppatroon. Halveer de bieslook en strooi over de carpaccio. Besprenkel met de olie en maal er zwarte peper over.
Crispy carpaccio
Cruchy variant op een bekende klassieker.
voorgerecht
null personen
255 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de dressing, kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in het bakje van de staafmixer. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg samen met de mayonaise en het water toe aan het pijnboompittenmengsel. Pureer tot een dressing.
Leg de helft van de rucola op de borden. Leg daarop een pappadum en verdeel de rest van de rucola erover.
Leg de plakjes carpaccio erop en verdeel met een lepel de dressing erover in een streeppatroon. Halveer de bieslook en strooi over de carpaccio. Besprenkel met de olie en maal er zwarte peper over.
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g carpaccio
30 g Parmigiano Reggiano
2 el mayonaise
2 el koud water
40 g rucola
4 Patak's pappadum naturel
10 g verse bieslook
2 el extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer met bakje