Crispy carpaccio
bewaar
bewaar

Crispy carpaccio

Cruchy variant op een bekende klassieker.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe de dressing, kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in het bakje van de staafmixer. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg samen met de mayonaise en het water toe aan het pijnboompittenmengsel. Pureer tot een dressing.

Leg de helft van de rucola op de borden. Leg daarop een pappadum en verdeel de rest van de rucola erover.

Leg de plakjes carpaccio erop en verdeel met een lepel de dressing erover in een streeppatroon. Halveer de bieslook en strooi over de carpaccio. Besprenkel met de olie en maal er zwarte peper over.

variatietipDe pappadums kun je vervangen door 4 matzes (pak 200 g).
bewaartipDe dressing kun je 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crispy carpaccio

Cruchy variant op een bekende klassieker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig