Bami ketjap met garnalen
bewaar
bewaar

Bami ketjap met garnalen

Je kunt bami met vlees maken, maar met vis is-ie ook heel lekker.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 1 min. van de kooktijd de sperziebonen toe.

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de paksoi in kleine stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook, garnalen en paksoi 1 min. Voeg de basis voor bami ketjap en het water toe en verwarm 2 min. op hoog vuur. Snijd de bosuitjes in dunne ringen.

Giet de mie en sperziebonen af en verdeel over 4 borden. Schep de garnalen met paksoi er in het midden op. Bestrooi met de bosui.

combinatietipHoud je van pittig? Voeg bij stap 2 sambal naar smaak toe.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami ketjap met garnalen

Je kunt bami met vlees maken, maar met vis is-ie ook heel lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig