Biefstukpuntjes met mie
Binnen een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel!
Aan de slag
Kook de mie 6 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Halveer ondertussen de paprika in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de bosui in ringen.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstukpuntjes 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem met een schuimspaan uit de pan. Voeg de wokgroente en paprika toe aan de pan en bak 3 min. op hoog vuur.
Voeg het water en de mix voor bami ketjap aan de groente toe en laat 2 min. op middelhoog vuur doorwarmen. Schep regelmatig om. Voeg de mie en biefstukpuntjes toe en bak nog 2 min. op hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur en garneer met de bosui. Serveer direct.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Biefstukpuntjes met mie
Binnen een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel!
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie 6 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Halveer ondertussen de paprika in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de bosui in ringen.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstukpuntjes 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem met een schuimspaan uit de pan. Voeg de wokgroente en paprika toe aan de pan en bak 3 min. op hoog vuur.
Voeg het water en de mix voor bami ketjap aan de groente toe en laat 2 min. op middelhoog vuur doorwarmen. Schep regelmatig om. Voeg de mie en biefstukpuntjes toe en bak nog 2 min. op hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur en garneer met de bosui. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fijne mienestjes
1 rode paprika
2 bosuien
2 el arachideolie
300 g biefstukpuntjes
400 g Japanse wokgroente
65 g mix voor bami ketjap
150 ml kraanwater