Bami met citroen en Indonesische carré
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en laten afkoelen. Citroen uitpersen. Peper uit groentepakket schoonmaken, pitjes verwijderen en in reepjes snijden. In wok 2 el olie verhitten, groenten (zonder taugé) 5 min. roerbakken. 1 1/2 dl water, kruidenmix en ca. 3 el citroensap toevoegen en 3 min. verwarmen. Mie en taugé toevoegen, goed doorwarmen. Ketjap en naar smaak peper en eventueel nog citroensap toevoegen. Ondertussen in koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés op hoog vuur 2 min. aan elke kant bakken. Bami op vier borden scheppen, carrés ernaast leggen.
Bami met citroen en Indonesische carré
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en laten afkoelen. Citroen uitpersen. Peper uit groentepakket schoonmaken, pitjes verwijderen en in reepjes snijden. In wok 2 el olie verhitten, groenten (zonder taugé) 5 min. roerbakken. 1 1/2 dl water, kruidenmix en ca. 3 el citroensap toevoegen en 3 min. verwarmen. Mie en taugé toevoegen, goed doorwarmen. Ketjap en naar smaak peper en eventueel nog citroensap toevoegen. Ondertussen in koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés op hoog vuur 2 min. aan elke kant bakken. Bami op vier borden scheppen, carrés ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mienestjes
1 citroen
1 pak nasi/bami groentemix
4 eetlepels olie
1 zakje mix voor bami
3 eetlepels ketjap manis
2 pakjes Indonesische carré
Dit heb je nodig
wok