Bami met citroen en Indonesische carré
bewaar
bewaar

Bami met citroen en Indonesische carré

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en laten afkoelen. Citroen uitpersen. Peper uit groentepakket schoonmaken, pitjes verwijderen en in reepjes snijden. In wok 2 el olie verhitten, groenten (zonder taugé) 5 min. roerbakken. 1 1/2 dl water, kruidenmix en ca. 3 el citroensap toevoegen en 3 min. verwarmen. Mie en taugé toevoegen, goed doorwarmen. Ketjap en naar smaak peper en eventueel nog citroensap toevoegen. Ondertussen in koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés op hoog vuur 2 min. aan elke kant bakken. Bami op vier borden scheppen, carrés ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met citroen en Indonesische carré

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig