Varkensreepjes met ketjap en gekookte mie
Aan de slag
Oven voorverwarmen tot 160 °C. Peper uit pakket halveren, zaadlijsten verwijderen en peper in dunne reepjes snijden. Knoflook pellen en vlees in blokjes snijden. Olie verhitten in braadpan en vleesblokjes rondom bruinbakken. Bestrooien met gemberpoeder en zout naarsmaak. Knoflook persen, peperen ui en prei uit pakket toevoegen en enkele min. fruiten. Ketjap en 100 ml water toevoegen en pan 30 min. in oven zetten. Intussen mienestjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paksoi wassen en kleinsnijden en samen met taugé uit pakket door vleesgerecht scheppen. Geheel nog 1-2 min. verwarmen en serveren met mienestjes.
Varkensreepjes met ketjap en gekookte mie
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen tot 160 °C. Peper uit pakket halveren, zaadlijsten verwijderen en peper in dunne reepjes snijden. Knoflook pellen en vlees in blokjes snijden. Olie verhitten in braadpan en vleesblokjes rondom bruinbakken. Bestrooien met gemberpoeder en zout naarsmaak. Knoflook persen, peperen ui en prei uit pakket toevoegen en enkele min. fruiten. Ketjap en 100 ml water toevoegen en pan 30 min. in oven zetten. Intussen mienestjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paksoi wassen en kleinsnijden en samen met taugé uit pakket door vleesgerecht scheppen. Geheel nog 1-2 min. verwarmen en serveren met mienestjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak nasi/bami groentemix
3 tenen knoflook
1 schaal magere varkenslapjes
4 eetlepels olie
1 eetlepel gemberpoeder (djahé)
100 ml zoete ketjap
300 g mienestjes
1 struik paksoi
Dit heb je nodig
ovenvaste braadpan