Varkensreepjes met ketjap en gekookte mie
bewaar
bewaar

Varkensreepjes met ketjap en gekookte mie

15 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen tot 160 °C. Peper uit pakket halveren, zaadlijsten verwijderen en peper in dunne reepjes snijden. Knoflook pellen en vlees in blokjes snijden. Olie verhitten in braadpan en vleesblokjes rondom bruinbakken. Bestrooien met gemberpoeder en zout naarsmaak. Knoflook persen, peperen ui en prei uit pakket toevoegen en enkele min. fruiten. Ketjap en 100 ml water toevoegen en pan 30 min. in oven zetten. Intussen mienestjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paksoi wassen en kleinsnijden en samen met taugé uit pakket door vleesgerecht scheppen. Geheel nog 1-2 min. verwarmen en serveren met mienestjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensreepjes met ketjap en gekookte mie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig