Cranberrytiramisu
bewaar
bewaar

Cranberrytiramisu

Geen koffieliefhebber? Met cranberry en witte chocolade is tiramisu ook héél lekker!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schenk het cranberrysap in een diep bord en doop er 3 lange vingers per persoon met de niet-gesuikerde kant in. Leg deze per 3 op een bordje. Roer de mascarpone los met de cranberrycompote. Klop de slagroom lobbig (net niet stijf) met de vanillesuiker en spatel luchtig door de mascarpone. Verdeel ⅔ deel van de mascarpone over de lange vingers.

Doop de rest van de lange vingers met de niet-gesuikerde kant in de rest van het cranberrysap en leg weer per 3 op de mascarpone. Verdeel de rest van de mascarpone over de lange vingers. Schaaf de chocolade over de tiramisu. Garneer met de rest van de cranberrycompote.

bewaartipBewaar afgedekt in de koelkast.
bereidingstipDit gerecht kun je 1 dag van tevoren maken (t/m stap 3).
bereidingstipSchaaf de chocolade er pas vlak voor het serveren over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cranberrytiramisu

Geen koffieliefhebber? Met cranberry en witte chocolade is tiramisu ook héél lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig