Spinnenweb-pannenkoekjes
Deze pannenkoekjes zijn toch griezelig goed? Niet alleen de kinderen zijn fan.
Aan de slag
Doe de bloem, eieren, melk en het zout in een kom en klop met een garde of handmixer tot een glad beslag. Giet het beslag in de lege sausfles en draai de deksel dicht.
Verhit een klontje boter in een koekenpan. Knijp voorzichtig in de fles en teken met het beslag de vorm van spinnenwebben. Keer zodra de het beslag begint te bubbelen de pannenkoekjes voorzichtig om. Maak zo meer spinnenweb-pannenkoekjes tot ze op zijn. Serveer met de honing en blauwe bessen.
Spinnenweb-pannenkoekjes
Deze pannenkoekjes zijn toch griezelig goed? Niet alleen de kinderen zijn fan.
bijgerecht
null personen
420 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe de bloem, eieren, melk en het zout in een kom en klop met een garde of handmixer tot een glad beslag. Giet het beslag in de lege sausfles en draai de deksel dicht.
Verhit een klontje boter in een koekenpan. Knijp voorzichtig in de fles en teken met het beslag de vorm van spinnenwebben. Keer zodra de het beslag begint te bubbelen de pannenkoekjes voorzichtig om. Maak zo meer spinnenweb-pannenkoekjes tot ze op zijn. Serveer met de honing en blauwe bessen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g tarwebloem
2 middelgrote eieren
400 ml halfvolle melk
½ tl zout
30 g ongezouten roomboter
4 el vloeibare honing
125 g blauwe bessen
Dit heb je nodig
handmixer
garde