Pastinaak met rode ui
De zoete, anijsachtige pastinaak heeft niet veel meer nodig dan een beetje pit van rode ui.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en snijd in parten. Snijd de uien in parten en de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
Meng de pastinaak, ui, knoflook en tijm met de olie, azijn, honing, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
Pastinaak met rode ui
De zoete, anijsachtige pastinaak heeft niet veel meer nodig dan een beetje pit van rode ui.
bijgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en snijd in parten. Snijd de uien in parten en de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
Meng de pastinaak, ui, knoflook en tijm met de olie, azijn, honing, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g pastinaak
2 rode uien
2 tenen knoflook
4 takjes verse tijm
3 el traditionele olijfolie
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
Dit heb je nodig
bakpapier