Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm
bewaar
bewaar

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm

De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil de pastinaken en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti. Vermeng de pastinaak naar smaak met peper uit de molen en alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.

Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.

algemeenBron: Home Made Winter, Yvette van Boven

Yvette van Bovens röstikoekjes van pastinaak

Instructievideo - 02:14 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm

De lekkerste hartige koekjes gemaakt met pastinaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig