Traybake van peer, varkenslapjes, rode ui, tijm en knolselderij
bewaar
bewaar

Traybake van peer, varkenslapjes, rode ui, tijm en knolselderij

Het zoete van de peer past perfect bij de varkenslapjes, ui, tijm en knolselderij in deze traybake.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rode uien in parten. Schil de knolselderij, snijd in plakken en snijd deze in repen van ca. 1 cm breed. Snijd de peren in 6 parten en verwijder het klokhuis. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

Verdeel de knolselderij, ui en peer over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, tijm, peper en eventueel zout. Bak ca. 25 min. in het midden van de oven.

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Meng de mosterd met de honing, knoflook, paprikapoeder, peper en eventueel zout. Besmeer de filetlapjes met de marinade.

Schep na 20 min. de groenten om en leg de filetlapjes op de plaat erbij. Bak nog 5 min. tot de filetlapjes gaar zijn.

vegatipIn plaats van filetlapjes kun je ook 1 blik kikkererwten (400 g) (per 4 personen) gebruiken. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng met de marinade en rooster samen met de groenten 25 min. in de oven. Schep halverwege om.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Traybake van peer, varkenslapjes, rode ui, tijm en knolselderij

Het zoete van de peer past perfect bij de varkenslapjes, ui, tijm en knolselderij in deze traybake.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig