Romige zeevruchtensoep
bewaar
bewaar

Romige zeevruchtensoep

Een goedgevulde vissoep met een Italiaans tintje. Dat wil je elke dag toch wel eten?

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de boter in een grote pan met dikke bodem, op laag vuur zodat de boter niet verkleurt. Voeg de bloem toe en laat in 3 min. gaar worden (roux). Roer regelmatig. Voeg het water, de melk en visbouillontabletten toe. Zet het vuur hoog en breng al roerend met een garde aan de kook.

Voeg de aardappeltjes en saffraan toe, zet het vuur laag en laat in 5 min. met de deksel op de pan gaar worden. Voeg de roerbakmix toe en verwarm 5 min. Voeg de zeevruchten toe en verwarm nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Roux maken

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige zeevruchtensoep

Een goedgevulde vissoep met een Italiaans tintje. Dat wil je elke dag toch wel eten?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig