Snelle bouillabaisse met croutons
Frans vissoepje snel, makkelijk en helemaal voor jezelf.
Aan de slag
Snijd de sjalot in ringen en breng aan de kook in het water samen met de roerbakgroente, tomaten, zeevruchten en saffraan. Zet het vuur laag en laat 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd het brood in blokjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de croutons goudbruin en strooi vlak voor serveren over de soep.
Snelle bouillabaisse met croutons
Frans vissoepje snel, makkelijk en helemaal voor jezelf.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sjalot in ringen en breng aan de kook in het water samen met de roerbakgroente, tomaten, zeevruchten en saffraan. Zet het vuur laag en laat 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd het brood in blokjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de croutons goudbruin en strooi vlak voor serveren over de soep.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalot
150 ml kraanwater
250 g verse Italiaanse roerbakgroente
200 g gepelde tomaten in blik
100 g koelverse zeevruchten
½ buisje saffraan
2 sneetjes maisbrood
1 el milde olijfolie