Snelle vissoep
En met snel bedoelen we dan ook echt snel: in 15 minuten staat het op tafel.
Aan de slag
Verkruimel het visbouillontablet en breng met de passata en het water aan de kook. Voeg de roerbakgroente toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken. Voeg de zeevruchten toe, breng opnieuw aan de kook en verwarm 3 min. op laag vuur.
Boen de citroen schoon, rasp ondertussen de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng het rasp door de soep. Schep de soep in de kommen en serveer met de citroenparten ernaast om naar smaak boven de soep uit te knijpen.
Snelle vissoep
En met snel bedoelen we dan ook echt snel: in 15 minuten staat het op tafel.
hoofdgerecht
null personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel het visbouillontablet en breng met de passata en het water aan de kook. Voeg de roerbakgroente toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken. Voeg de zeevruchten toe, breng opnieuw aan de kook en verwarm 3 min. op laag vuur.
Boen de citroen schoon, rasp ondertussen de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng het rasp door de soep. Schep de soep in de kommen en serveer met de citroenparten ernaast om naar smaak boven de soep uit te knijpen.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 visbouillontablet
690 g passata di pomodoro
400 ml heet water
800 g koelverse roerbakgroenten Provençaals
450 g diepvries gemengde zeevruchten
1 citroen