Herfstminestrone
bewaar
bewaar

Herfstminestrone

Door 'm een klein beetje om te bouwen is deze klassieke Italiaanse soep helemaal klaar voor de herfst.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en bak de knoflook met de spekreepjes 3 min.

Voeg het water, de bouillontabletten en tomatenblokjes toe, roer door en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur koken. Voeg de roerbakgroente en pasta toe en kook 8 min. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van het basilicum en snijd in reepjes. Verdeel de soep over de kommen en bestrooi met het basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfstminestrone

Door 'm een klein beetje om te bouwen is deze klassieke Italiaanse soep helemaal klaar voor de herfst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig