Zomerminestrone met spelt en spekjes
bewaar
bewaar

Zomerminestrone met spelt en spekjes

De bekende Italiaanse soep in een nieuw jasje met spelt en spekreepjes.

14 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Breng de tomatenblokjes met het water en de bouillontabletten aan de kook. Voeg de spelt toe en laat 10 min. zachtjes koken. Voeg na 5 min. de pesto en de roerbakmix toe.

Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. op middelhoog vuur krokant. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de vrucht en meng het rasp door de spekjes. Snijd de citroen in parten. Verdeel de soep over de kommen en verdeel de spekjes erover. Serveer met de citroenparten.

combinatietipLekker met grissini (Italiaanse broodstengels).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerminestrone met spelt en spekjes

De bekende Italiaanse soep in een nieuw jasje met spelt en spekreepjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig