Peperonata
bewaar
bewaar

Peperonata

Vers, snel en eenvoudig. Deze gestoofde paprika's stelen de show.

10 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s, snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de sjalot in ringen en de knoflook en peterselie fijn.

Verhit de olie in een hapjespan, fruit de sjalot 3 min. Voeg de paprika, knoflook, tomatenblokjes, azijn, peper en eventueel zout toe. Breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 30 min. op laag vuur zonder deksel stoven. Roer regelmatig.

Bestrooi met de peterselie en serveer warm of lauwwarm.

combinatietipLekker met kip en pasta. Het recept is dan niet meer glutenvrij.

Peperonata

Instructievideo - 01:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Peperonata

Vers, snel en eenvoudig. Deze gestoofde paprika's stelen de show.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig