Geroosterde karbonades met peperonata
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen en de paprika's in repen. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan olie en fruit hierin de ui en paprika 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg knoflook en de tomatenblokjes met vocht toe en doe de deksel op de pan.
Stoof de peperonata 10 minuten. Verhit een grillpan. Wrijf de karbonades in met de rest van de olie, de andere teen knoflook en peper en zout naar smaak. Rooster ze aan beide kanten bruin en gaar in ca. 10 min. per kant. Breng de peperonata op smaak met de azijn, zout en peper en schep de penne erdoor. Snijd de karbonades van het bot, snijd het vlees in repen en serveer ze bij de pasta.
Geroosterde karbonades met peperonata
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen en de paprika's in repen. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan olie en fruit hierin de ui en paprika 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg knoflook en de tomatenblokjes met vocht toe en doe de deksel op de pan.
Stoof de peperonata 10 minuten. Verhit een grillpan. Wrijf de karbonades in met de rest van de olie, de andere teen knoflook en peper en zout naar smaak. Rooster ze aan beide kanten bruin en gaar in ca. 10 min. per kant. Breng de peperonata op smaak met de azijn, zout en peper en schep de penne erdoor. Snijd de karbonades van het bot, snijd het vlees in repen en serveer ze bij de pasta.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
2 uien
1 zak paprikamix
3 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
400 g tomatenblokjes
360 g schouderkarbonaden
2 el witte wijnazijn
Dit heb je nodig
grillpan