Lunchpasta met artisjok & peen julienne
Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne
Instructievideo - 01:28 min.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne
Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen.
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g quinoa fusilli
195 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot
400 g artisjokharten in blik
50 g pindamix pistache gezouten
150 g peen julienne
40 g koelverse babyboerenkool
45 g Parmigiano Reggiano-flakes