Pastasalade met artisjok en geitenkaas
Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Roer ondertussen de hummus met de yoghurt en het limoensap in een ruime schaal tot een dressing.
Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Voeg met de pasta en 2/3 van de rucola toe aan de dressing en schep om. Verkruimel de geitenkaas erboven, breng op smaak met peper en garneer met de rest van de rucola.
Pastasalade met artisjok en geitenkaas
Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Roer ondertussen de hummus met de yoghurt en het limoensap in een ruime schaal tot een dressing.
Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Voeg met de pasta en 2/3 van de rucola toe aan de dressing en schep om. Verkruimel de geitenkaas erboven, breng op smaak met peper en garneer met de rest van de rucola.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g fusilli
200 g Sabra hummus pikant
3 el volle yoghurt
2 el limoensap
360 g snoepgroente tomatenmix
400 g artisjokharten in blik
40 g rucola
125 g zachte geintenkaas 50+