Surf 'n turf macaroni
Surf and turf is een knipoog naar ingrediënten uit zee (surf) en van het land (turf). Hier zijn dat rivierkreeftjes en spekjes. Samen met een roomsaus en 200 g p.p. een prima doordeweeks maaltje. Want, het staat al in een kwartier op tafel. Lekker snel!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de bimi. Breng een pan water aan de kook en kook de bimi met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Surf 'n turf macaroni
Surf and turf is een knipoog naar ingrediënten uit zee (surf) en van het land (turf). Hier zijn dat rivierkreeftjes en spekjes. Samen met een roomsaus en 200 g p.p. een prima doordeweeks maaltje. Want, het staat al in een kwartier op tafel. Lekker snel!
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de bimi. Breng een pan water aan de kook en kook de bimi met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g magere gerookte spekreepjes
358 g Maggi roerbakpasta carbonaramix
1 l water
400 g bimi
400 g diepvries tuinerwten
200 g verse rivierkreeftjes
90 g Parmigiano Reggiano-poeder