Pasta pesto met ham en groenten
Heerlijk: pasta pesto van tagliatelle! De pasta vullen we aan met ham en veel groente als sperziebonen en bimi. Natúúrlijk afgetopt met kaas.
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Voeg als het water kookt de sperziebonen en eventueel zout toe en kook in 9 min. beetgaar. Kook de tagliatelle de laatste 4 min. mee. Halveer ondertussen de bimi en kook de laatste 2 min. mee. Giet de sperziebonen, pasta en bimi af.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de hamreepjes 5 min. Schep regelmatig om.
Zet het vuur uit en meng de sperziebonen, pasta, bimi, pestospread en de rest van de olie door de ham.
Verdeel over diepe borden. Bestrooi met de helft van de kaas en breng op smaak met peper. Serveer de rest van de kaas erbij.
Sperziebonen schoonmaken
Instructievideo - 00:22 min.
Pasta pesto met ham en groenten
Heerlijk: pasta pesto van tagliatelle! De pasta vullen we aan met ham en veel groente als sperziebonen en bimi. Natúúrlijk afgetopt met kaas.
hoofdgerecht
null personen
865 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Voeg als het water kookt de sperziebonen en eventueel zout toe en kook in 9 min. beetgaar. Kook de tagliatelle de laatste 4 min. mee. Halveer ondertussen de bimi en kook de laatste 2 min. mee. Giet de sperziebonen, pasta en bimi af.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de hamreepjes 5 min. Schep regelmatig om.
Zet het vuur uit en meng de sperziebonen, pasta, bimi, pestospread en de rest van de olie door de ham.
Verdeel over diepe borden. Bestrooi met de helft van de kaas en breng op smaak met peper. Serveer de rest van de kaas erbij.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g sperziebonen
500 g tagliatelle all'uovo
200 g bimi
4 el milde olijfolie
200 g hamreepjes
90 g koelverse pestospread
90 g Parmigiano Reggiano-poeder