Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes
Kruidige stoof met boterzachte borlotti's.
Aan de slag
Houd de oregano uit de bak roerbakgroente apart. Halveer de broccoliroosjes. Verhit 2/3 van de olie in een hapjespan en roerbak alle groenten 5 min.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 10 min. bruin en gaar.
Voeg ondertussen de tomato frito toe aan de groente en breng aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de rozemarijn en bonen toe en verwarm 5 min. met de deksel op de pan.
Verwijder de takjes rozemarijn. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm en meng met het bonenmengsel. Verdeel de stoof over de borden en bestrooi met de kaasflakes en oregano.
Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes
Kruidige stoof met boterzachte borlotti's.
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
18 min. bereiden
Aan de slag
Houd de oregano uit de bak roerbakgroente apart. Halveer de broccoliroosjes. Verhit 2/3 van de olie in een hapjespan en roerbak alle groenten 5 min.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 10 min. bruin en gaar.
Voeg ondertussen de tomato frito toe aan de groente en breng aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de rozemarijn en bonen toe en verwarm 5 min. met de deksel op de pan.
Verwijder de takjes rozemarijn. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm en meng met het bonenmengsel. Verdeel de stoof over de borden en bestrooi met de kaasflakes en oregano.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
410 g Italiaanse roerbakgroente bonen-broccoli
3 el traditionele olijfolie
225 g varkenschipolata's
330 g tomato frito
4 takjes rozemarijn
425 g borlottibonen uit blik
90 g Grana Padano kaasflakes