Goedgevulde Italiaanse tomatensoep
Succesnummer voor drukke avonden en heerlijk romig: met mascarpone en pesto.
Aan de slag
Verhit de olie in een (soep)pan. Bak de wokgroenten 3 min. Voeg het pakje soep en 1½ liter koud water toe. Breng al roerend tegen de kook.
Voeg de cannellinibonen toe en kook de soep 8 min. zachtjes met de deksel schuin op de pan. Roer ondertussen de pesto door de mascarpone.
Breng de soep op smaak met peper en schep in kommen. Schep er wat pestocrème in en bestrooi met de kaas. Serveer met de in sneetjes gesneden ciabatta.
Goedgevulde Italiaanse tomatensoep
Succesnummer voor drukke avonden en heerlijk romig: met mascarpone en pesto.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een (soep)pan. Bak de wokgroenten 3 min. Voeg het pakje soep en 1½ liter koud water toe. Breng al roerend tegen de kook.
Voeg de cannellinibonen toe en kook de soep 8 min. zachtjes met de deksel schuin op de pan. Roer ondertussen de pesto door de mascarpone.
Breng de soep op smaak met peper en schep in kommen. Schep er wat pestocrème in en bestrooi met de kaas. Serveer met de in sneetjes gesneden ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
600 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
1 pakje tomatencrèmesoep
1½ l kraanwater
400 g cannellinibonen in blik
1 el pesto arrabbiata
125 g mascarpone
20 g Grana Padano kaasflakes
1 ciabatta