Italiaanse stamp met zalmfilet
bewaar
bewaar

Italiaanse stamp met zalmfilet

Lekker veel groente, gemarineerde zalm: dit gerecht is een overheerlijke smaakexplosie.

17 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de zalm volgens de aanwijzingen op de verpakking van het zakje Maggi Mals en Kruidig.

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de roerbakgroente met peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.

Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de citroen in partjes.

Snijd de mozzarella in repen en wikkel deze in de courgette tot een rolletje.

Meng de roerbakgroente met de puree. Verdeel de zalm over de borden en leg de citroenpartjes erop. Serveer de zalm met de stamp en courgetterolletjes.

bereidingstipJe kunt ook een hele courgette gebruiken. Snijd dan 500 g courgette in plakken van 1/2 cm en bestrijk met een dun laagje olie. Gril in delen ca. 5 min. in de grillpan. Keer regelmatig.
combinatietipLekker met basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse stamp met zalmfilet

Lekker veel groente, gemarineerde zalm: dit gerecht is een overheerlijke smaakexplosie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig