Italiaanse stamp met zalmfilet
Lekker veel groente, gemarineerde zalm: dit gerecht is een overheerlijke smaakexplosie.
Aan de slag
Bereid de zalm volgens de aanwijzingen op de verpakking van het zakje Maggi Mals en Kruidig.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de roerbakgroente met peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de citroen in partjes.
Snijd de mozzarella in repen en wikkel deze in de courgette tot een rolletje.
Meng de roerbakgroente met de puree. Verdeel de zalm over de borden en leg de citroenpartjes erop. Serveer de zalm met de stamp en courgetterolletjes.
Italiaanse stamp met zalmfilet
Lekker veel groente, gemarineerde zalm: dit gerecht is een overheerlijke smaakexplosie.
hoofdgerecht
null personen
1005 kcal
17 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de zalm volgens de aanwijzingen op de verpakking van het zakje Maggi Mals en Kruidig.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de roerbakgroente met peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de citroen in partjes.
Snijd de mozzarella in repen en wikkel deze in de courgette tot een rolletje.
Meng de roerbakgroente met de puree. Verdeel de zalm over de borden en leg de citroenpartjes erop. Serveer de zalm met de stamp en courgetterolletjes.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 verse zalmfilets
4 vellen gekruid bakpapier zalm-dille-citroen
4 el traditionele olijfolie
500 g Italiaanse roerbakmix
900 g verse aardappelpuree
1 citroen
250 g mozzarella
500 g gegrilde courgette
Dit heb je nodig
magnetron