Ratatouille met zalmfilet
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de tomaten uitlekken, vang 2 el tomatensap uit het blik op en houd apart. Snijd de tomaten in stukken.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 4 min.
Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in 4 min. goudbruin en net gaar. Keer halverwege.
Voeg de tomaten, het tomatensap, de knoflook en de tijm toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Breng de ratatouille op smaak met peper en zout.
Verdeel de zalm en de ratatouille over 4 borden en serveer met de couscous.
Ratatouille met zalmfilet
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de tomaten uitlekken, vang 2 el tomatensap uit het blik op en houd apart. Snijd de tomaten in stukken.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 4 min.
Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in 4 min. goudbruin en net gaar. Keer halverwege.
Voeg de tomaten, het tomatensap, de knoflook en de tijm toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Breng de ratatouille op smaak met peper en zout.
Verdeel de zalm en de ratatouille over 4 borden en serveer met de couscous.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
1 blik gepelde tomaten
5 el olijfolie
1 aubergine
1 courgette
2 x 200 g zalmfilet
1 teen knoflook
1 tl gedroogde tijm