Vegaburger met mediterrane groente
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en verdeel ze over een met het bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster in ca. 40 min. goudbruin.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 5 min. Voeg de knoflook en de tijm toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de hamburgers in 4-5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel ze met de groenten over 4 borden en schep de geroosterde aardappelparten erbij. Lekker met knoflooksaus.
Vegaburger met mediterrane groente
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en verdeel ze over een met het bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster in ca. 40 min. goudbruin.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 5 min. Voeg de knoflook en de tijm toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de hamburgers in 4-5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel ze met de groenten over 4 borden en schep de geroosterde aardappelparten erbij. Lekker met knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g aardappelen
6 el olijfolie
1 aubergine
1 courgette
2 tenen knoflook
1 el gedroogde tijm
2 schaaltjes vegetarische
Dit heb je nodig
bakpapier